Bursa
Az Bulutlu
22.7°
Başka Gazete

Yapışık ikizlerinden biriyle evlenen damada şok dava!

2024.04.03 13:21 Son Güncellenme: 2024.04.03 13:21 - DÜNYA

Abby ve Brittany Hensel adlı yapışık ikizlerden Abby Hensel'in 2021'de eski bir ordu gazisi askerle evlendiği ortaya çıkınca bütün dünya bu durumu konuştu. Yeni çıkan haberlere göre Josh Bowling eski eşinden mahkeme kararı geldi.

Yapışık ikizlerinden biriyle evlenen damada şok dava!

TLC programı ile ünlenen ve son derece nadir bir formu olan "disefalik parapagus" ikizleri olarak kabul edilen 'Abby ve Brittany' kardeşler, birkaç popüler programlarda kendini gösterdi.

Ardından 2012'de TLC'de kendi hayat hikayelerini ele alan reality televizyon dizileri 'Abby ve Brittany' adıyla yayımlanarak dünya çapında üne kavuştular.

Yapışık ikizler bu programda tek vücutta günlük hayatlarını nasıl geçirdiklerini anlatıyorlardı.

Bir sezon süren ve büyük yankı uyandıran diziden sonra ikizler gözlerden sesiz bir yaşam sürmeyi tercih etti.

Yapışık ikizlerinden biriyle evlenen damada şok dava! - Resim: 3

YAPIŞIK İKİZLERLE EVLENEN DAMADA ŞOK DAVA

Üç yıl önce evlenen fakat düğün fotoğraflarının yeni paylaşılmasının ardından gündeme gelen yapışık ikizler hakkında yeni bir detay ortaya çıktı.
Abby Hensel ile evlenmeden önce başka bir evlilik yapan ve bir çocuk babası olan Josh Bowling'e eski eşi tarafından "babalık davası"açıldı.

8 yaşında bir kız çocuğuna sahip olan Josh Bowling, kızları Isabella'nın velayetini almaya çalışıyor.

Yapışık ikizlerinden biriyle evlenen damada şok dava! - Resim: 4

DailyMail'in haberine göre mahkeme kayıtları, eski eş Annica'nın Josh ve Gavin Vatnsdal adlı başka bir adama karşı dava açtığını gösteriyor. Mahkeme kayıtlarına göre Josh ve Annica 2010'da evlenmiş, ardından 2019'da ayrılmışlardı.

Yapışık ikizlerinden biriyle evlenen damada şok dava! - Resim: 5

23 Nisan 2020'de sonuçlanan boşanma davasının ardından Annica'nın aynı yıl içinde mahkeme belgelerinde 'Isabella'nın üvey kız kardeşi' olarak anılan başka bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı.

Yapışık ikizlerinden biriyle evlenen damada şok dava! - Resim: 6

Hangi çocuk için babalık testinin yapıldığı belli değil, ancak 7 Mart'ta mahkemeye kamuoyuna kapalı bir genetik test raporu sunulduğu bildirildi. Yani Isabella'nın babası Josh olmayabilir.