Bursa
Çok Bulutlu
28.1°
Başka Gazete

Olympiakos'tan Ergin Ataman hakkında zehir zemberek sözler

2024.06.07 17:35 Son Güncellenme: 2024.06.07 17:35 - SPOR

Panathiniakos'ta tarihi bir sezon geçiren Ergin Ataman'a, ezeli rakiplerinden şok bir suç duyurusu geldi. Olympiakos, Ergin Ataman'ın Yunan Ligi'ni karaladığını belirterek cezalandırılmasını istedi.

Olympiakos'tan Ergin Ataman hakkında zehir zemberek sözler

Yunanistan Basketbol Ligi'nde final serisi devam ediyor. Panathinaikos ile Olympiakos, ligde şampiyon olmak için mücadele ediyor.

Panathinaikos ile EuroLeague'de şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan Ergin Ataman'a, Olympiakos cephesinden şok bir suçlama geldi.

Olympiakos, Ergin Ataman'ın hakemlere karşı şiddeti teşvik ettiğini ve Yunan Ligi'ni karaladığını belirterek cezalandırılmasını istedi. Kırmızı-Beyazlı ekibin söz konusu durumla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

''Ergin Ataman, Yunan Ligi'ni derinden ve doğrudan aşağılamaktadır. Keyfi ve iftira niteliğindeki açıklamalarla Panathinaikos aleyhine kasıtlı olarak yanlış kararlar verildiği suçlamasında bulunmaktadır. Bir suç örgütüne katılmış gibi gösterdiği Olympiakos'un prestijini, güvenilirliğini ve itibarını karalamakta, aşağılamakta ve hakaret etmektedir. Hakemlere karşı sözü veya başka türlü şiddeti teşvik ve tahrik etmektedir."

Panathinaikos, seride Olympiakos karşısında 1-0 yenik durumda.