Bursa
Açık
20.9°
Başka Gazete

Okan Buruk: 1 puan yetse de kazanmak istiyoruz

2024.05.13 00:18 Son Güncellenme: 2024.05.13 00:18 - SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından konuştu. Okan Buruk, gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisine de değindi.

Okan Buruk: 1 puan yetse de kazanmak istiyoruz

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bugün çok iyi başlamadık, ilk yarı çok iyi geçmedi. Olimpiyat Stadı'nda oynamak zordur. Ben futbolcu olarak oynadım. Hocalık yapmak da zordur. Sadece bizim için değil, dünyanın en iyi takımı Manchester City de finalde belki oynadığı en kötü oyunlardan birini oynadı. Oyuncuların adaptasyonu biraz daha zor oluyor. İlk yarıda rakip kaleye gittiğimiz pozisyonlar oldu. Rakibimize de şans verdik. Markao'ya yüksek top oldu, oyunun genelinde savunma anlamında iyi işler yapamadık. İyi oynamış gibi gözüksek de iyi oynamadık. Bundan önceki haftaların daha gerisinde kaldık. İkinci yarı daha üretkendik. İyi de bir takıma karşı oynadı. Karagümrük takımının hakkını da vermem gerekiyor. Kaliteli işler de yaptılar. Güzel maç oldu. Kazanarak bitirdik. Berkan'ın girdikten sonra maçı kazandıran golü atması Berkan açısından ayrıca sevindik. Barış hücum anlamında iyi işler yaptı. Taraftarımıza teşekkür diyorum. Bize güzel ortam yaptılar. Şimdi hedef Fenerbahçe maçı. Fenerbahçe maçı da kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.