Bursa
Açık
20.8°
Başka Gazete

"Jennifer Lopez ve Ben Affleck evleri ayırdılar" iddiası gündemi sarstı

2024.06.11 22:02 Son Güncellenme: 2024.06.11 22:02 - MAGAZİN

İki yıl önce evlenen ve son zamanlarda ayrılacakları konuşulan Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in 1,9 milyar TL'lik (60 milyon dolar) evlerinin fotoğrafları basına yansıdı. Şimdi de ünlü çiftin çoktan evlerini ayırdıkları iddia edildi.

"Jennifer Lopez ve Ben Affleck evleri ayırdılar" iddiası gündemi sarstı

20 yıllık bir aradan sonra yeniden birleşen ve evlenen çift hakkında son zamanlarda birçok dedikodu ayyuka çıkmıştı. Boşanma sürecinde oldukları konuşulurken ikisinin de dedikoduları ortadan kaldırmak için özel bir çaba harcamadığı görüldü. Son olarak çiftin taşınmak için uzun zaman uğraştığı evin fotoğrafları bir emlak sitesinde ortaya çıktı.

Çifte yakın kaynaklar, Lopez ve Affleck'in evliliklerinde sorunlar olduğuna dair süregelen söylentiler arasında "ayrı hayatlar yaşadıklarını" bildiriliyor.

İkilinin 47 gün boyunca halka açık bir yerde fotoğraflanmadığının ortaya çıkmasının ardından haftalardır evliliklerinin sallantıda olduğu iddia edildi.

Bunu, vücut dili uzmanlarının ikilinin birbirlerinin yanında "mutsuz" göründükleri sonucuna vardığı bir dizi tuhaf halka açık gezi izledi.

Şimdi ise ikilinin "resmi olarak ayrı olmadıkları" ancak birbirlerinden uzakta vakit geçirdikleri ve ayrı evler satın almayı düşündükleri iddia ediliyor.

Bir kaynak ET'ye, "Jen ve Ben ayrı hayatlar yaşıyorlar ancak henüz resmi olarak ayrılmadılar. Bu noktada sadece kendi işlerini yapıyorlar. İlişkilerine çok iyimser bir şekilde girdiler ve bir şeylerin değişebileceğini düşündüler ama değişmedi."

"Jen evleri geziyor ve kendi evi için alışveriş yapıyor. Bu geçiş döneminde annesine, kız kardeşlerine ve çocuklarına yaslandı."

"Ben de bu konuda üzgün ama işine, harika bir baba olmaya ve Jennifer Garner'la iyi bir şekilde birlikte ebeveynlik yapmaya odaklandı. Matt Damon'a ve kendi yakın erkek arkadaşlarına güveniyor. Matt her zaman Ben'in yanında ve onu destekliyor" dedi.