Bursa
Açık
20.6°
Başka Gazete

Hadise dekolteli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi!

2024.02.10 16:53 Son Güncellenme: 2024.02.10 16:55 - MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Hadise cesur paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Hadise bu defa siyah dekolteli elbisesiyle ayna karşısına geçti.

Hadise dekolteli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi!

Müzik kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

SON PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Ünlü şarkıcı bu defa siyah dekolteli elbisesiyle ayna karşısına geçti.

Hadise'nin kalp emojisi ile paylaştığı gönderisine; 'O kadar güzelsin ki', 'Çok güzelsin' gibi olumlu yorumlar yapılırken bazı kullancıılar da 'Fazla kilolusun', 'Kilo mu aldın?' gibi yorumlar yaptılar.

Mehmet Dinçerler ile evliliğini noktalamasının ardından adı birçok ünlü isimle anılan Hadise'nin son olarak adı oyuncu Kerem Bürsin'le aşk dedikodularına karıştı.

Kerem Bürsin'in ardından Hadise'nin ünlü şef Gürkan Topçu ile birlikte olduğu iddia edildi.

Hakkındaki aşk iddialarına sonunda patlayan Hadise; 'Son zamanlarda ise özellikle bakıyorum da; artık ben bile adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazılıp çizildiği kişileri takip edemez, sayamaz oldum.

Gerçekten bu durum, bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybeder diye düşünüyordum, en azından böyle umuyorum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve ben bu haberlerle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum. Tüm bu kargaşanın içinde istesem de hayatıma kimseyi alamayacağım gibi hissediyorum nerdeyse.' diyerek nokta koymuştu.