Bursa
Parçalı Bulutlu
23.3°
Başka Gazete

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi şampiyonluk oranı açıklandı

2024.02.12 15:57 Son Güncellenme: 2024.02.12 15:58 - SPOR

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasının tamamlanmasının ardından, Avrupa Ligi'nde mücadele edecek takımlar belirlendi ve şampiyonluk için favori takımların oranları da açıklandı. Türk takımı Galatasaray'ın ise şampiyonluk oranı 24 olarak açıklandı.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi şampiyonluk oranı açıklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk için favori takımlar belli oldu.

Grup aşamasının tamamlanmasıyla birlikte, Galatasaray'ın da yer aldığı şampiyonluk oranları açıklandı. Galatasaray, 13 takımlı listede 11. sırada yer alırken, ilk sırada Liverpool bulunuyor.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk için 24 oranıyla 11. sırada yer alırken, liderlik koltuğunda ise Liverpool bulunuyor.

Bayer Leverkusen, AC Milan ve Brighton & Hove Albion gibi güçlü takımlar da favori olarak gösteriliyor.

Bu gelişme, Avrupa futbolunun heyecan dolu mücadelesinde Türk temsilcisi Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki potansiyelini ve rakiplerinin gücünü ortaya koyuyor.

Takımlar arasındaki rekabetin artmasıyla birlikte, futbolseverlerin merakla beklediği Avrupa Ligi mücadeleleri daha da çekişmeli geçeceğe benziyor.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek takımlar arasında Galatasaray da yer alıyor. Şampiyonluk için favori görülen takımların listesi ise şöyle:

Liverpool: 2.8

Bayer Leverkusen: 5.2

AC Milan: 8.8

Brighton & Hove Albion: 12

West Ham United: 14

AS Roma: 15

SL Benfica: 18

Atalanta BC: 22

Sporting CP: 23

Villarreal CF: 23

Galatasaray: 24

Olympique Marsilya: 28