Bursa
Açık
20.9°
Başka Gazete

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında şoke eden tecavüz iddiası

2023.11.29 15:10 Son Güncellenme: 2023.11.29 15:13 - GÜNDEM

Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı'nın Kıbrıs'ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında şoke eden tecavüz iddiası

İlk olarak 'Yetenek Sizsiniz' ile karşımıza çıkan, 2011 yılında katıldığı 'Survivor Ünlüler Gönüllüler' ile adını duyuran Taner Tolga Tarlacı, yarışma sonrası 'Taner Firar'da programını da sunmuştu.

TÜRKİYE'DEN KAÇMIŞTI...

Daha sonra Acun Ilıcalı'ya ettiği hakaretlerle uzun süre gündemi meşgul eden Tarlacı, hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası verilmesinin ardından kaçak feribotla Güney Kıbrıs'a kaçmıştı.

Taner'in, burada da gasp suçundan tutuklanıp, cezaevine gönderildiği ortaya çıkmıştı.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı.

Geçtiğimiz aylarda Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde hapse giren Taner Tolga Tarlacı, intihar girişiminde bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Taner Tolga Tarlacı'nın bu sefer de Kıbrıs'ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi. Ancak henüz konu hakkında resmi bir açıklama geldi.

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

Taner Tolga Tarlacı 2 Eylül 1984 yılında Almanya, Hamburg'da dünyaya geldi. Aslen Kayserili olan Taner Tolga Tarlacı, 8 yaşına kadar Almanya'da eğitim aldı.

Daha sonra ailesiyle beraber Mersin'e taşındı. 2005 yılında ise Kıbrıs'a yerleşen Taner Tolga Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur.

Taner Tolga Tarlacı sürekli ünlü isimleri kafes dövüşüne davet etmesiyle tanınıyor. Can Yaman ve Arda Turan gibi isimleri kafes dövüşüne davet eden Taner Tolga Tarlacı, 2011'de katıldığı Survivor ile tüm ilkece tanındı.

Acun Ilıcalı ile para konusu yüzünden davalık olan Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı'nın kendisine 100 milyar kadar borcu olduğunu fakat ödemediğini söyleyerek tehdit etti. Acun Ilıcalı ise Taner Tolga Tarlacı'yı mahkemeye vermişti.