Bursa
Çok Bulutlu
28.6°
Başka Gazete

Erden Timur, yönetimde olmama nedenini açıkladı

2024.05.11 18:56 Son Güncellenme: 2024.05.11 18:58 - SPOR

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, yapılacak seçim öncesinde yönetimde yer almama kararı almasının nedenini açıkladı.

Erden Timur, yönetimde olmama nedenini açıkladı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erden Timur, "Şampiyonluğun son dönemecinde yer alıyoruz. Konsantrasyonumuzu korumaya devam etmeliyiz. Henüz bitmiş bir şey yok. Bu işi sonuna kadar götürmemiz gerekiyor" değerlendirmesini yaptı.

Sarı kırmızılılarda yeni yönetimin içerisinde olmayacağını bir kez daha hatırlatan Timur, "Galatasaray siyasetinin içinde yer almak istemiyorum. Bu yüzden yönetimde yer almadım. Ama katkım olabilecek ne varsa herhangi bir yerde katkı vermeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"NE DESEM BU SİYASETİN İÇİNDE OLACAK"

Erden Timur, "Kendi paramızla buradaki kalan kısmı satın alarak böyle bir noktaya gelindi. Bu da rakamlarla değerlendiriyor. Bunlar güncel rakamlar. Şu an ne desem bu siyasetin içinde olacak. Bu bir yöntem. Şu anda tartışılan o... İki farklı yöntem var. Kendin yaptığında satış ve pazarlamasını kendin yapar ve daha fazla kar edersin. Diğer türlü yaptığında daha rahat bir operasyon olur. Daha az kar edersin. Benim şahsi görüşüm, kendimiz yapmak üzere, baştan beri öyle ifade ediyorduk" dedi.

"DURSUN ÖZBEK İLE FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ"

Dursun Özbek ile Florya konusunda fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirten Timur, "Dursun başkanla Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almama nedenim bu değil. Farklı düşündüğümüz bir konu. Bir taraftan yıpratılmak için çok şey yapılıyor. Garip isnatlar var. 'Erden Timur kendisi yapmak istiyor' deniyor. Ben seçim sürecinde de, seçimden sonra da, burası yapılsın, biz hiçbir yerinde olmayacağız. Dursun Başkan'la farklı fikirlerimiz olabilir. Kırıldığımız farklı noktalar olabilir. Ama peşkeş kelimesini kendisine yakıştıramayız. Farklı bir yöntem seçti diye bu kelimeyi doğru bulmuyorum. Söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

"STAT KAPASİTESİ BİZE YETMEYECEK"

Yakın gelecekte Rams Park'ın kapasitesinin sarı kırmızılı kulübe yetmeyeceğini belirten Timur, "Bu stat kapasitesi bize yetmeyecek. Kuyruklar oluşuyor maç esnasında, bunu da görüyoruz" sözlerini kullandı.

"MERTENS İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Dries Mertens ile gelecek sezon için görüştüklerini de belirten Timur, "Mertens mükemmel bir performans gösteriyor. Belçika Nüfus Müdürlüğü'ne başvuru yapacağız, 'Yaşı yanlış olabilir mi?' diye. Şaka bir yana gelecek sezon için kendisiyle toplantılarımız sürüyor. Umarım neticiye ulaştırırız. Çok değerli bir insan. Mertens bir gönül insanı... O ve onun gibi çok fazla oyuncumuz var. Şükürler olsun..." ifadelerini kullandı.