Bursa
Az Bulutlu
22.8°
Başka Gazete

Erden Timur istifa etti!

2024.06.04 11:22 Son Güncellenme: 2024.06.04 11:23 - SPOR

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Erden Timur depremi yaşanıyor. Sportif A.Ş Başkan Vekili olan Erden Timur, bugün yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

Erden Timur istifa etti!

Galatasaray'da yeni yönetimin başkan Dursun Özbek liderliğinde göreve başlamasının ardından gözler de Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'a çevrilmişti.

ERDEN TİMUR İSTİFA ETTİ

Göreve devam etmesi konusunda ikna edilemeyen Erden Timur, bugün basına açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Galatasaray'daki görevini bıraktığını açıkladı.

"GÖNDERİLEN ŞAHSİ MESAJLARI OKUSANIZ AĞLARSINIZ..."

Basın toplantısında konuşan Erden Timur şunlar söyledi: "Konu şuna döndü, nazlandı falan. Öyle olmadı. İzah edeceğim. Şampiyonluk gününe kadar kimse böyle bir şey diyemezdi. Reddederdim. Şampiyonluk en önemli şey. 2 gün sonra açıklayabilirdim ama öyle değil. Süreç uzadıkça zarar verdiğimi bile bile devam etmem gerekiyordu. Yazılı açıklamadan basın toplantısına dönmemin nedeni bana gönderilen şahsi mesajları, okusanız ağlarsanız, bunlar camiadan önemli insanlar, özellikle göndermişler."

"Sosyal medyadaki bol takipçili hesaplara, bu şeyleri göndererek, biz kaç yaşında insanlarız, bizleri de reddediyor, bu işin altında başka bir iş var diye herkese bir servis. Allah'ın işi ya bu, tanımadığım insandan öğrendim bunu. Onlara yakın birisi herhalde, bilmiyorum. İnsani değerlere değer veren biri. 'Hep bu insanların içerisindeyim, herhalde 1 yılı aşkındır olumlu hiçbir şey duymadım abi, sen bize şeytan gibi anlatılıyorsun' dedi. Bu maksatlı şeyi gördükten sonra ben anlatayım dedim."

"14 AYDIR DEVAM EDEN KASITLI İFTİRALAR..."

"Taraftar olarak Galatasaray'a bağlıyım. O şekilde görevimi yaptım. Bu kadar yapılan iftiraya samimiyetsizliği, Galatasaray terbiyesi ve kendi edebimle anlatabilirim. 1 ay 2 ay sabredebileceğim yerde son 14 aydır devam eden kasıtlı haksız organize iftiralara dayanma sebebim Galatasaray."

"TUTUNACAK DALIM KALMADI"

"Taraftar bırakmamı istemiyor, anlıyorum. Ben de bırakmak istemiyorum. Ancak dedikleri gibi bu işlerden nemalanan o kişiysem bırakmamam lazım."