Bursa
Açık
19.9°
Başka Gazete

Ekrem İmamoğlu'dan ilk açıklama!

2024.03.31 19:59 Son Güncellenme: 2024.03.31 20:00 - GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarının gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. İmamoğlu, "Şu andaki fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'dan ilk açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarının gelmesinin ardından, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda açıklamalar yaptı.

İmamoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Bu aşamada siz kıymetli vatandaşlarımızı ve özellikle değerli basın mensuplarımızı ve sandık başındaki dostlarımızı da bilgilendirme ihtiyacı hissettik. Şu an itibarıyla yüzde 40'a giden veriye sahibiz. Veriler doğrultusunda vatandaşımızın bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda. İyi verilerle takip ediyoruz. Güçlü bir ekibimiz var. İl Başkanımızın liderliğinde. Aynı zamanda ciddi veri akışı sistemimiz var. Sandıklarda, okullarda, ilçe başkanlığımızda. Şu andaki fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Oy tasnif işlemleri devam ediyor. Öncelikli olarak İBB oyları tasnif ediliyor. Biz ilk etapta başkanlık oylarını görebiliyoruz. Onun üzerinden konuşabiliyoruz. Ancak bizim için çok önemli en az büyükşehir belediye başkanlığı kadar önemli iki doküman daha var. İlçe belediye başkanlığı ve ilçe meclis üyeliği. Bu her iki tutanak da bizim seçimde elde etmek istediğimiz verilerin bütüncül sonucunu oluşturuyor. Bütün vatandaşlarımıza öncelikle oy kullananlara yürekten teşekkür ediyoruz.