Bursa
Açık
19.7°
Başka Gazete

CHP'nin Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren oldu! Şükre Deviren kimdir?

2024.02.12 18:56 Son Güncellenme: 2024.02.12 18:58 - BURSA

CHP, Bursa'da Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile yola devam etmeme kararı aldı. Gemlik'te belediye başkanlığına Şükrü Deviren aday gösterildi.

CHP'nin Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren oldu! Şükre Deviren kimdir?

CHP'nin Bursa Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren oldu!

Şükre Deviren kimdir?

Şükrü Deviren, 1965 yılında Tunceli'nin Pülümür ilçesinde doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Deviren, Ankara'da ilk eğitimini tamamladıktan sonra orta ve lise eğitimini Gemlik'te aldı. İşletme Fakültesi'nden lisans derecesiyle mezun olan Deviren, aynı zamanda İngilizce diline hakimdir. Halen yerel yönetimler alanında eğitimine devam etmektedir.

CASTROL Madeni Yağlar Ticaret A.Ş.'de profesyonel kariyerine başlayan Deviren, operasyon ve planlama bölümlerinde uzun yıllar çalıştı ve lojistik alanında da deneyim kazandı. 2021 yılından itibaren İdari İşler ve Yasal Uyum Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Şükrü Deviren, sadece iş hayatında değil, aynı zamanda sanat ve spor alanlarında da aktiftir. Halk müziği ve sanat müziği korolarında yirmi yılı aşkın bir süredir görev almaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında da rol almakta ve Seyri Sefa Tiyatro Grubu'nun kuruluşuna destek vermektedir.

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği'nin kurucu başkanı olan Deviren, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem vermektedir. Ayrıca çeşitli spor kulüplerine üyeliği bulunmakta ve spor etkinliklerine aktif olarak katılmaktadır.