Bursa
Parçalı Bulutlu
23.4°
Başka Gazete

Cemre Kemer, Gülçin Ergül sessizliğini bozdu

2024.06.06 16:28 Son Güncellenme: 2024.06.06 16:28 - MAGAZİN

2000'li yılların efsanevi müzik grubu Hepsi üyeleri arasında belgesel ve 20. yıl konseri projeleri nedeniyle yaşanan tartışmalar, yeniden alevlendi. Sessizliğini bozan Cemre Kemer, "Herkes tabii ki kendi yolunda gidiyor ama herhalde single'ı çıkıyor, bilemiyorum... Çünkü tekrar bu konular ortaya nasıl çıkıyor bilmiyorum ama ne tesadüfse hep aynı zamanlamada ortaya çıkıyor." dedi.

Cemre Kemer, Gülçin Ergül sessizliğini bozdu

2000'li yılların başında dansları ve şarkılarıyla bir döneme damga vuran Hepsi grubu, dağılmalarının ardından yeniden gündemde.

Grup üyeleri arasındaki tartışmalar, belgesel ve 20. yıl konseri projeleri nedeniyle alevlendi.

HEPSİ BELGESELİ VE 20. YIL KONSERİ PROJELERİ İPTAL

Geçtiğimiz yıl Hepsi grubu için bir belgesel ve 20. yıl konseri planlandığını açıklayan Yasemin Yürük, projelerin rafa kalktığını duyurdu.

Yürük, "Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi." diyerek, belgesel ve konser fikrinin iptal olduğunu söyledi.

GÜLÇİN ERGÜL: BELGESEL FİKRİ BANA MEGALOMANCA GELİYOR

Gülçin Ergül, belgesel projesine neden karşı çıktığını açıklayarak, "Kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Hayır diyebilmek hayatta önemli" ifadelerini kullandı.

YASEMİN YÜRÜK: HEPSİ ÜZERİNDEN PR YAPMASIN

Yasemin Yürük, Ergül'ün açıklamalarına tepki göstererek, "Gülçin, Hepsi üzerinden PR yapıyor. Kendi yolunda ilerlesin, sesi çok güzel beğeniyorum, destekliyorum. Ama lütfen Hepsi üzerinden PR yapmasın." dedi.

Yürük, yeniden bir araya gelme sorularına ise "Bu egoyla hiçbir şey olmaz. Zaten dağılmamızın bir sebebi varmış, iyi ki de olmuş" yanıtını verdi.

GÜLÇİN ERGÜL: BU TAVRA ŞAŞIRMIYORUM

Gülçin Ergül, Yürük'ün eleştirilerine yanıt vererek, "Emrivaki yapılıyor, Gülçin istemedi herkes ona yüklensin şeklinde. Ben de o Gülçin neden istemedi açıkladım. Sadece okları bana çevirmeye çalışmak ve hedefi değiştirmek... Ama şaşırmıyorum tabii ki üsluba ve tavra" ifadelerini kullandı.

EREN'DEN GÜLÇİN'E YORUM

Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı'nın da Gülçin Ergül'ün paylaşımına, "Ne olursun takılma artık. Açıklama bile yapma. Kim ne diyor ne oluyor haberim bile yok. Haberim olmak zorunda da değil. Senin de değil. Gülçin'in hayatı bu. Yaşa istediğin gibi." yorumunu yaptı.

CEMRE KEMER: HEP AYNI ZAMANLAMADA ORTAYA ÇIKIYOR

Süreçte tartışmalara dahil olmayarak sessiz kalmayı tercih eden Cemre Kemer ise sessizliğini bozdu.

Yakın zamanda yeniden anne olan Kemer, sosyal medya hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde şu ifadeleri kullandı:

"Bebeğimin 40'ı yeni çıktı arkadaşlar. Konuyu hala tam kavrayamadım. Açıkçası canım istemedi. Yani şu an buna girmek istemedim. Bizi bunca yıl boyunca dinleyen herkese sonsuz saygı duyuyorum. Biz çok uzun yıllar çalıştık, hazırlandık. Şu an herkes kendi istediği hayatı yaşıyor. Çocuklarımla, ailemle daha çok aile hayatı yaşamak istedim ki ben hep bu kafada bir insandım. Herkes tabii ki kendi yolunda gidiyor ama herhalde single'ı çıkıyor, bilemiyorum... Çünkü tekrar bu konular ortaya nasıl çıkıyor bilmiyorum ama ne tesadüfse hep aynı zamanlamada ortaya çıkıyor. O yüzden çok bir şey söylemek istemiyorum. Şu an bu söylediğimle bile ben kötü bir şey yapmışım gibi bir pozisyona düşürüleceğim. O yüzden hayırlı uğurlu olsun inşallah, çok dinlensin."