Bursa
Açık
20.2°
Başka Gazete

"Bursa yarına gülümseyerek uyanacak..."

2024.03.31 20:30 Son Güncellenme: 2024.03.31 20:43 - BURSA

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Bozbey, ikinci kez kameralar karşısına geçti. Ellerindeki verilere göre 15 puan önde olduklarını belirten Bozbey, "Bursa yarın gülümseyerek uyanacak" dedi.

"Bursa yarına gülümseyerek uyanacak..."

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, saat 20.20 civarlarında bir kez daha kameralar karşısına geçti. İlk olarak sözü alan İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, "Tam 47 yıl önce kazandığımız Bursa'yı bugün tekrar kazanmaya çok yakınız. Aldığımız bilgilere göre öndeyiz. Bugün emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

ŞEFFAF OLARAK PAYLAŞACAĞIZ

Ardından sahneye çıkan Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, "Genel Başkan yardımcımız Özgür Özel'in görevlendirmesiyle buradayız. Sadece Bursa'da değil, tüm yurtta güzel sonuçlar alıyoruz. Biz vatandaşımıza karşı şeffaf olarak sonuçları paylaşmaya devam edeceğiz. İlk gelen verilerle seçimin kazanılmadığını biliyoruz. İl ve ilçe seçim kurullarına ziyaretlerde bulunacağız" ifadelerini kullandı.

15 PUAN ÖNDEYİZ

Son olarak kürsüye çıkan Mustafa Bozbey ise, "Önemli bir gündeyiz. Heyecancımız yüksek özellikle de Bursa'ya hizmet etme aşkıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, çok sevindirici haberlerle karşı karşıyayız. Bugün özellikle sandıklardaki görevlilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bize gelen son verilere göre, Büyükşehir'de sandıkların yüzde 28'i açıldı. Yani 2096 sandık açıldı. Biz yaklaşık olarak 15 puan önde görünüyoruz. Tabii ki, sandıklar açıldıkça daha iyi sonuçları alacağımızı biliyoruz. 17 ilçemizin de takipçisiyiz. Birçok ilçede de şu an itibarıyla öndeyiz. Tabi ki meclis üyelikleri de önemli. Onlar da geldikçe onları da paylaşacağız. Bir kaç saat sonra gülümseyemeye başlayacağız. Bursa yarına gülümseyerek uyanacak" diye konuştu.