Bursa
Açık
21.3°
Başka Gazete

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, Genç Demirtaşlılar Yardımlaşma ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti

2024.02.12 17:05 Son Güncellenme: 2024.02.12 17:10 - BURSA

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Dündar, demirtaştaki halkla bir araya geldi.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, Genç Demirtaşlılar Yardımlaşma ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti

Demirtaş Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ile ziyaret etti.

Demirtaşlı gençlerin daveti üzerine Genç Demirtaşlılar Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği'ne ziyarette bulundu. Burada gençlerin desteğini alan Dündar, daha sonra MHP Demirtaş Temsilciliğini ziyaret etti. Başkan Dündar'ın ziyaretleri Demirtaş Rumeli Folklor Derneği ziyaretiyle son buldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "İnşallah 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkıp önümüzdeki dönemde Osmangazi ilçemize dev eserler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu da, "Osmangazi Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Başkan Adayımız Mustafa Dündar'ı bu seçimler her zamankinden daha çok önem arz ediyor.

Demirtaş'ın 31 Mart'ta güçlü desteğini alacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bizi her zaman desteklediler ve desteklemeye de devam edecektir. Bu yaptığımız ziyarette bu büyük desteği hep birlikte gördük" diye konuştu.

Vatandaşlar da Başkan Dündar'a bu zamana kadar Demirtaş'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.