Bursa
Hafif Sağanak Yağışlı
18.7°
Başka Gazete

Bursa'da yarım kalan hikaye tamamlandı! Bozbey: Tam olarak gülümsemeye başlayacağız!

2024.03.31 22:34 Son Güncellenme: 2024.03.31 22:39 - BURSA

Mustafa Bozbey bilgilendirme toplantısının dördüncüsünde son verileri paylaştı.

Bursa'da yarım kalan hikaye tamamlandı! Bozbey: Tam olarak gülümsemeye başlayacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Bozbey, her saat başı bilgilendirme toplantısı yapmaya devam ediyor.

Sandıkların yüzde 72'sinin açıldığını ifade eden Mustafa Bozbey, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin oy oranı yüzde 49,09, AK Parti'nin oy oranı yüzde 37,50" dedi. Sandıkların ısrarla takipçisi olacağını hatırlatan Mustafa Bozbey, "Sandıkları bir bir takip ediyoruz. Sandıklarda görev yapan arkadaşlarımızın yerlerinden ayrılmamalarını istiyorum. Bazı olumsuzluklar duyduk. Bu konularda taviz vermeyeceğiz. Biz her ihtimale karşı sandıklarımızı güvenli halde tutacağız. Tam olarak gülümsemeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

YENİ BİR GÜNE UYANACAĞIZ

Genel Merkez'e bilgi verdiği için toplantıya birkaç dakika geç gelen İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da, 47 yıl sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni aldıklarını hatırlattı. "47 yıl önce Mustafa Eroğlu ile kazandığımız Bursa Belediyesini, 12 Eylül darbeyle elimizden alınmıştı. Tam 47 yıl sonra yine bir Mustafa'yla kazanıyoruz. Sadece Büyükşehir'de değil, Gemlik, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Osmangazi ve Harmancık'ta da kazanıyoruz. Bu şehirde yaşayan milyonları gülümseteceğimizi söylemiştik. Yarın sabahtan itibaren onurlu bir yaşamı, yoksulluğun olmadığı, kimsenin ötekileştirilmediği kentte yaşayacağız. Yarın sabah yeni bir güne uyanacağız. Yeni doğan güneş tüm ilçelerimizi aydınlatacak. Bizim yarım kalan hayallerimiz vardı. Onu tamamlayacağız. Bu zaferi Cumhuriyetimizin 100'ncü yılında Gazi Mustafa Kemal'e armağan ediyoruz" diye konuştu.