Bursa
Açık
20.9°
Başka Gazete

Bursa'da belediye başkanı sandık ziyaretinde küfür etti iddiası!

2024.03.31 13:27 Son Güncellenme: 2024.03.31 13:38 - BURSA

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkanı adayı Davut Aydın'ın Yenişehir İYİ Parti Belediye Başkanı adayı Ercan Özel'e küfür ettiği öne sürüldü.

Bursa'da belediye başkanı sandık ziyaretinde küfür etti iddiası!

Onuralp Özalp

Yenişehir'de 5 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Cumhur İttifakı MHP Yenişehir Belediye Başkanı adayı olan Davut Aydın, seçim günü okullardaki sandıkları ziyaret ettiği sırada bir okulun kapısında vatandaşları karşılayan Yenişehir İYİ Parti Belediye Başkanı adayı Ercan Özel'le karşılaştı. Selam vermeden direkt önlerinden geçen Davut Aydın'ın daha sonra eliyle, Ercan Özel ve ekibini göstererek küfür ettiği öne sürüldü. O anlar başka bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Görüntüler üzerine Başka Gazete'ye açıklama yapan İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkanı adayı Ercan Özel, Davut Aydın hakkında suç duyurusunda bulunacağını ve hakaret davası açacağını söyledi. Ercan Özel, "Davut Aydın, bir belediye başkanına yakışmayacak şekilde bizlere hakarette bulundu. Bu tutumu kınıyoruz. Yenişehir halkının takdirine bırakıyoruz. Yenişehir yıllarca bu tür insanlar tarafından yönetildi" diye konuştu.