Bursa
Açık
20.8°
Başka Gazete

Brad Pitt: Çocuklarımı kaybettim

2024.06.04 13:42 Son Güncellenme: 2024.06.04 13:42 - MAGAZİN

Ünlü aktör Brad Pitt'in eski eşi Angelina Jolie'den olan kızı Shiloh'nun babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurmasının ardından Brad Pitt'in söyledikleri ortaya çıktı. Kızının bu kararına çok üzülen aktörün, "çocuklarını kaybettiğini bildiği" belirtildi.

Brad Pitt: Çocuklarımı kaybettim

Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolüyle ilgili finansal hukuk mücadeleleri devam eden eski eşler Brad Pitt ile Angelina Jolie, son olarak "şiddet iddiasıyla" gündeme gelmişti.

Jolie, 2016 yılında uçak yolculuğunda Pitt'in kendisine ve çocuklarından birine şiddet uyguladığını iddia etmiş ve bu olay çiftin boşanmasına neden olmuştu.

48 yaşındaki Jolie, fiziksel şiddetin 2016'daki uçak olayından "çok daha önce" başladığını öne sürmüştü.

KIZI 18 YAŞINA BASAR BASMAZ DAVA AÇTI

Ardından çiftin kızları Shiloh'nun babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Çiftin 18 yaşına giren kızları, sunduğu belgelerle bundan böyle babası Brad Pitt'in soyadını kullanmak istemediğini belirterek dava açtı. Shiloh, bundan sonra sadece Shiloh Jolie ismini kullanmak istediğini ifade etti.

'BRAD ÇOK ÜZGÜN'

People dergisine konuşan kaynaklar, "Shiloh soyadını sildirmek istediği için Brad çok üzgün. Shiloh doğduğunda, hayatında hiç o kadar mutlu olmamıştı" dedi.

Brad Pitt hakkında "Her zaman bir kız çocuğu istiyordu. Çocuklarını kaybettiğini bilmek elbette Brad için kolay değil. Çocuklarını seviyor ve onları özlüyor. Çok üzücü" ifadelerine yer verildi.

Bir başka kaynak ise "Hala tüm çocuklarını çok seviyor. Tüm bu süreç tüm aile için çok zor oldu" dedi.

Çiftin diğer kızları Zahara ve Vivienne de, babalarının soyadını fiilen kullanmamaya başladı.